Your ads will be inserted here by

Easy Plugin for AdSense.

Please go to the plugin admin page to
Paste your ad code OR
Suppress this ad slot.

Handbalkaartverkoop.nl is de officiële ticketing site voor de eerste wedstrijd tussen Morrenhof Jansen/Dalfsen en Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam. Aan het roer staan twee jonge ondernemen met maar 1 doel: Handbal in de belangstelling brengen!

Constantijn Coes en Okke Mengerink begonnen op 1 januari 2017 met hun bedrijfje CC-Media. Een bedrijfje dat zich richt op nieuwe technologie en ontwikkelingen. Naast het filmen van NK beach handbal in 2017 beginnen ze ook met het e-ticking platform handbalkaartverkoop.nl.
“Handbalkaartverkoop heeft als doel om handbalverenigingen in Nederland professioneel te kunnen ondersteunen met de online kaartverkoop” aldus Constantijn Coes. “Als handbal fans begrijpen wij heel goed dat handbalverenigingen geen tientallen euro’s kunnen besteden aan ticketing, daarom hebben we gekeken naar een tussen weg. Professioneel en goedkoop!” Vervolgd de 17-jarige inwoner van Makkinga.

“We zitten al op 35% uitverkocht! Dat is toch prachtig dat wij op deze manier ervoor kunnen zorgen dat mensen uit heel Nederland tickets kunnen bestellen!” Verteld Okke Mengerink, tevens fanatieke supporter van Borhave, enthousiast over het duel tussen Dalfsen en VOC Amsterdam.

Geef een reactie