Welkom


CC-media geeft u een nieuw perspectief op uw bedrijf, huis, evenement en voertuig. 

Met onder andere een drone voor lucht opnames en een professionele videocamera is geen enkele opdracht te groot voor CC – Media. Ook kan CC-media prachtige foto’s maken van uw

CC-media: “Wij geven u een beeld als nooit te voren!”

Veilig werken, wel zo fijn!

Je website of webshop is voor veel ondernemers inkomen. Zo kunnen bijvoorbeeld nieuwe klanten via de website makkelijk een offerte aanvragen, een bestelling plaatsen of afspraak plannen.

Als ondernemer wil je dus dat alleen jij bij deze gegevens kan. Helaas komt het de laatste tijd vaak voor dat website minimaal beveilig zijn.

Daarom bied CC-Media gratis bij alle website pakketen Google Authenticator aan. Dit systeem is waterdicht en niet te hacken.

Wel zo veilig!

CC-Media aanwezig op het Nederlands kampioenschap beachhandbal!

CC-Media was te gast bij het Nederlands kampioenschap beach handbal 2017. De crew van CC-Media reisde zaterdag ochtend vroeg om het volledige weekend goed op beeld te krijgen.  Het resultaat? Dat check je hieronder!

Terug
« 1 van 3 »

CC-Media maakt gebruik van push-upp berichten

Pushmeldingen

Je klanten automatisch een push melding sturen wanneer er een nieuw product in de uitverkoop is? Of gewoon een automatische melding sturen wanneer je nieuwe blog online is? 

Dat kan sinds kort bij CC-Media! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Eredivisie handbal verenging Borhave is de eerste klant van CC-Media die gebruik maakt van de push meldingen van CC-Media.

(www.borhave.nl)

Vragen:

Heeft U vragen over een website? Of een speciaal verzoek? Wij helpen U graag! Neem contact met ons op!

Contact:

Okke Mengerink
Email: o.mengerink@cc-media.nl
Telefonisch: +31 62425 7108