Webdesign

Vragen:

Heeft U vragen over een website? Of een speciaal verzoek? Wij helpen U graag! Neem contact met ons op!

Contact:

Okke Mengerink
Email: o.mengerink@cc-media.nl
Telefonisch: +31 2425 7108

Optimaal gebruik
Je website hoort met de tijd mee te gaan. Vandaar dat wij werken met responsive webdesign. Dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm waarop het bekeken wordt. Op computer, laptop, tablet en mobiele apparaten werkt de website dus optimaal!

Laten doen of alles zelf in de hand hebben?
Als de website voor jouw bedrijf eenmaal ‘up and running’ is het een noodzaak is een gedeelte van de site om de zoveel tijd te vernieuwen. Bijvoorbeeld met vermelding van nieuwe producten, diensten en prijzen. CC-Media werkt met het Open Source Content Management System van WordPress. Meer dan 25% van alle websites wereldwijd zijn gemaakt met WordPress. O.a. Wall Street Journal, CNN, New York Times en Philips gebruiken WordPress. Dit is niet zonder reden.

Webshop
CC-Media verzorgt voor jou het design van je nieuwe webshop, zodat je je organisatie op een professionele manier kunt presenteren. De online winkelmodule van Woocommerce maakt het voor jou mogelijk om op efficiënte manier artikelen, afbeeldingen en prijzen van artikelen toe te voegen of te wijzigen. De winkelmodule ondersteunt o.a. Ideal en Paypal. Tevens is het mogelijk om pakbonnen en facturen uit de webwinkel te genereren en gebruik te maken van het voorraadbeheer systeem dat standaard in de webwinkel zit. Ook is het mogelijk om je bestaande kassa systeem aan te sluiten op je online voorraad! Zo hoef je maar op 1 plek je voorraad bij te houden!

Kosten
De gemiddelde webdesigner vraagt een uurloon van 85,- euro. Dit vinden wij bij CC-Media absurd. Waarom betalen per uur en niet per maand of per website? Daarom werkt CC-Media met jonge gedreven studenten die het interesse hebben in het ontwikkelen van nieuwe technologieën en die een dansje doen als hun site eruit ziet zoals de klant wenst! (Echt waar, is wel eens voorgekomen!)

Waarschuwing
Vaak waarschuwen de grote webdesign bureaus om hun website NIET door studenten te laten ontwikkelen. Waarom niet? Internet is DE plek waar studenten de leiding hebben en de weg weten. Natuurlijk betaal je bij CC-Media pas op het moment dat je website volledig naar wens en werkt. Werkt de website niet of toch afzien van een site? Geen probleem! In dat geval betaal je helemaal niks, nopes, nada!

Notifications
Je klanten automatisch een push melding sturen wanneer er een nieuw product in de uitverkoop is? Of gewoon een automatische melding sturen wanneer je nieuwe blog online is? Dat kan sinds kort bij CC-Media en zit standaard in alle pakketten! 

SSL
SSL is een online beveiligingscertificaat (dat groene blokje voor URL). Wanneer je website een SSL certificaat heeft zal de site hoger eindigen in Google en andere zoekmachines.

Cookie’s
Het vermelden van het gebruik van Cookie’s is verplicht, echter vergeten veel bedrijven dat te doen. Geen groot probleem zou je denken. Is het eerlijk gezegd ook niet, maar wel zo fair om het te vermelden naar de klant. Dit zit standaard bij elk pakket van CC-Media.

Sociale Media
Website, Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin noem maar op! Wil je het allemaal up-to-date houden? Dan heb je daar bijna een dag aan! Wij koppelen alles netjes. Zo hoef je alleen wat op je site te zetten, en komt wordt het automatisch op de verschillende kanalen geüpload!

Technische hulp
Elke maand krijg je standaard bij CC-Media technische hulp. Voor updates, vragen en instructie’s!

Maandelijks opzegbaar
Toch na een tijdje afzien van je website of webshop? Geen probleem, bij CC-Media krijg jij alle vrijheid! Je website kun je maandelijks opzeggen met een opzegtermijn van 3 maanden! Wel je domein naam houden? Ook daar doen we niet moeilijk over, voor 5,- euro kun jij het domein zonder problemen overnemen!

Gratis hulp
Heb je momenteel een website die draait op WordPress maar heb je een vraag of kom je er niet uit? Wij helpen graag! Waarom? Wij willen graag dat ons personeel met alle problemen en fouten weet om te gaan, daarom bieden wij gratis hulp aan. Zo heeft je organisatie er wat aan en wij!

Koffie
Koffie is de olie van ons bedrijf en van een goede start. Daarom zie ik graag een eerste gesprek tegemoet onder het genot van een bakje koffie (Of iets anders natuurlijk!) en een stukje gebak!

[powr-price-table id=89fcf558_1488142425]

 

Betaling & belasing

-Prijzen zijn inclusief 21% belasting.
-Betaal per jaar of per maand.
-3 maanden opzeg termijn.